YENİ KAYIT YAPAN ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURUDUR

Fakültemiz hazırlık Sınıfı Arapça Muafiyet muafiyet sınavı 14.09.2017 tarihinde saat 14:00’da yapılacaktır.

Dersler 18.09.2017 günü başlayacaktır.

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılına Ait Akademik Takvim

Fakültemize yerleşen öğrenciler e-Devlet şifreleri ile https://www.turkiye.gov.tr adresine giriş yaparak 11 Ağustos – 16 Ağustos 2017 tarihleri arasında kesin kayıt işlemlerini yapabileceklerdir. (e-Devlet şifresi bulunmayan öğrenciler tüm PTT şubelerinden şifrelerini temin edebilirler.)

e-Kayıt yaptıran öğrenciler, ders kayıt işlemlerinin yapılabilmesi, kesin kayıt işlemlerinin tamamlanabilmesi ve öğrencilik haklarından faydalanabilmek için 20 Eylül 2017 tarihine kadar yerleştirildikleriFakültemiz öğrenci işleri bürosuna Kesin Kayıt Kılavuzunda belirtilen kesin kayıt belgeleri ve e-devlet üzerinden kayıt olduklarını gösterir barkod çıktısını şahsen teslim etmelidirler.

e-Kayıt öğrenci için zorunlu olmayıp isteğe bağlıdır. e-Kaydı tercih etmeyen veya zorunlu nedenlerle e-Kayıt yapılamayan öğrenciler, kesin kayıt işlemlerini 14-18 Ağustos 2017 tarihleri arasında Fakültemiz Öğrenci İşleri bürosundan da yaptırabileceklerdir.

Kredi Yurtlar Kurumu Başvuruları için (Tıklayınız)