2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI FAKÜLTEMİZ YAZ OKULU

• Yaz Okulu Ön Kayıt başvuruları Online olarak alınacaktır. Kesin kayıt işlemlerinde başvurular şahsen yapılacaktır.
  • Yaz Okulu Ön Kayıt ve Katkı Payı Yatırma Tarihleri 11.06.2018-13.06.2018
  • Yaz Okulu Kesin Kayıt Tarihleri 18.06.2018-22.06.2018
  • Yaz Okulu Ders Başlangıç Tarihi: 25.06.2018 Bitiş Tarihi : 12.08.2018
  • Kesin kayıt işlemlerinde Ödeme yapıldıktan sonra dekont, başvuru formuna eklenerek Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimine verilecektir.
  • Yaz Okulunda 20 AKTS kredisini geçmemek üzere en fazla 4 ders alınabilir.
  • Fakültemizden yaz okulu almak için diğer Üniversitelerden  başvuru yapacak öğrenciler yaz okulu başvuru formu ve banka dekontu ile birlikte e-devlet üzerinden alınan öğrenci belgesi ile müracaat edeceklerdir.
  • Uzaktan posta yolu ile yapılan başvurularda eksik evrak olması veya eksik ücret yatırılması durumunda başvurular kabul edilmeyecektir. Ayrıca postada yaşanan gecikmelerden Fakültemiz sorumlu değildir.

Yaz okulunda açılması muhtemel dersler ve ders ücretleri

Gerekli diğer açıklamalar daha sonra yapılacaktır.

Ders içeriklerini aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz. bunun için aşağıdaki bağlantıyı tıkladıktan sonra sağ üst köşede bulunan indir sekmesine tıklayın….aşağıdaki ibana alınacak derslerin ücretleri yatırıldıktan sonra online başvurudan kayıt yapınız.

HALK BANK ERZİNCAN ŞUBESİ    IBAN NO: TR75 0001 2009 3440 0006 0001 73

HESAP NO:  ŞUBE KODU: 0344  HESAP NO: 06 0001 73

Online Basvuru

Önline Başvuru Klavuzu

Ders İçerikleri

Formasyon Dersleri İçerikleri

NOT: ÖN KAYIT SONUCU AÇILAN DERSLER KESİN KAYIT KABUL EDİLİR. ÜCRET İADESİ YAPILMAZ. AÇILMAYAN DERS İÇİN ÖĞRENCİ ÜCRET İADESİ TALEP EDEBİLİR VEYA YERİNE AÇILAN BAŞKA BİR DERS ALABİLİR.

18-22/06/2018 tarihleri arasında açılmayan ders iptali ve yeni ders işlemlerinin yapılması için ve ders kesin kaydı için kullanılacak olup, dekont ile birlikte ÖĞRENCİ İŞLERİNE belirlenen tarihler arasında bireysel teslim edilecektir.

ÖNEMLİ

UZEM DERSLERİ (Atatürk İlkeleri ve İnkılapları Tarihi I-II, Türk Dili I-II, Yabancı Dili I-II) İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİNDEN AÇILACAKTIR.

YAZ OKULUNU BAŞKA ÜNİVERSİTELERDEN ALMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLER NE  YAPMALI

AGNO’su 3.0 üzeri olan fakültemiz 1. sınıf öğrencilerinin üstten alabileceği dersler

AGNO’su 3.0 üzeri olan fakültemiz 2. sınıf öğrencilerinin üstten alabileceği dersler