1- Yazokulu online kayıt ve para yatırma işlemi 18 Haziran 2018 saat 10:00 a kadar uzatılmıştır. bu tarihten itibaren sistem kapatılacaktır.

2-Yaz okulunda Fakültemizden ders alan ancak aynı zamanda UZEM derslerini de alacak öğrencilerin Uzem derslerini seçebilmeleri mümkün olmamaktadır,bu yüzden uzem ders kayıtlarını kesin kayıt haftasında yapmaları gerekmektedir.

3- Yaz okulu ile ilgili olarak yapılan bazı incelemelerde ön kayıt  başvuruları cep telefonundan yapılması nedeni ile bazı linklerin gözükmemesinden kaynaklanan ders seç,im ve kaydetme işlemlerinin askıda kaldığı görülmüştür. öğrencilerimizin ivedi olarak bilgisayar kullanarak online kayıt sayfasına girerek aşağıda resimdeki işlemleri yapması gerekmektedir. (Resmi daha iyi görmek için çift tıklayınız)