Yaz Okulunda Kesin Açılacak Olan dersler

Ders İçerikleri

YazOkulu Kesin Kayıt Basvuru Formu

Felsefe Tarihi II Ders İçeriği

Lütfen ama lütfen aşağıdaki açıklamaları dikkatlice okuyunuz

NOT: 1- İslam İbadet Esasları-I ve İslam İbadet Esasları-II dersini seçen öğrencilerin kesin kayıt işlemlerinde İslam İbadet Esasları dersini seçmeleri gerekmektedir.
2- Erzincan Halk Bank Şubesi IBAN TR750001200934400006000173
3- Fakültemiz yaz okulu hesap Numarası Şube Kodu 0344 Hesap No:06000173
4- Başka Üniversitelerden fakültemize yazokulu almak için başvuruda bulunan öğrenciler Öğrenci Belgesi ibraz etmek zorundadırlar.
5-Fakültemiz 4. Sınıf Fıkıh Okulları dersinden kalan öğrencilerimiz ILA425 kodlu Çağdaş İslam Düşünürleri dersini alabilirler.
6- Fakültemiz yaz okuluna Online kayıt ile başvuruda bulunan öğrenciler Ön kayıt ders seçim çıktısını 29.06.2018 mesai bitimine kadar banka dekontunun aslı Öğrenci Belgesi ile öğrenci işleri büromuza Posta veya elden teslim etmelidirler.
7- Yaz okuluna ön kayıt başvurusunda bulunmayan Fakat kesin kayıt başvurusunda bulunan öğrenciler 22.06.2018 tarihi mesai bitimine kadar yaz okulu ücretini yatırmak zorundadırlar. Dekont, kesin kayıt formu ve öğrenci belgesini Fakültemize Kargo veya elden teslim etmelidirler.
8-Fakültemiz yaz okulunda dersler 25.06.2018 tarihinde başlayacaktır.
9-Fakültemiz öğrencilerinin öğrenci belgesi vermeleri gerekmemektedir.
10-Ön kayıt ders seçim çıktısı olmayan öğrenciler yaz okulu kesin kayıt formunu doldurarak Fakültemize kargo veya elden teslim etmek zorundadırlar.